Önskedagen

Handla för minst 300 kr mellan 10/10 och 31/10 i någon av våra butiker och tävla om en lyxig shoppingdag i Galleria Domino den 17/11. Vi korar en lycklig vinnare som tillsammans med en vän får njuta av en heldag i lyx och 10 000 kr att spendera.

Lördagen den 17:e november blir ni mottagna av en värdinna som tillsammans med er går igenom dagen och era förväntningar. Därefter följer shopping, sminkning, lunch, fika och ännu mer tid för lustfylld shopping i Galleria Dominos butiker. Stylade och med välfyllda shoppingkassar avrundas dagen kl 17.00.

När du handlar för minst 300 kr i Galleria Domino får du en tävlings­talong. OBS! Vinnaren ska kunna uppvisa kvitto på detta inköp. Motivera vem du vill ta med dig och varför, och lägg talongen i brev­lådan på Eventtorget senast 31/10 kl 17.00. Vinnarna utses av en jury. Anställda i Galleria Domino får ej delta i tävlingen. Juryns beslut går inte att överklaga. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten gäller lördag 17:e november, och hela vinstsumman ska spenderas samma dag.