Succén är tillbaka – Tävla i Galleria Dominos Sommarkryss

Ahhh vad skönt, sommar och tid för avkoppling! Och för Galleria Dominos årliga Sommarkryss så klart! Du hittar korsordet i Nollelvas sommarnummer och hos heminredningsbutiken Dimoda i Galleria Domino. Men ta det lugnt med kryssandet. Tävlingen pågår t.o.m. 31 aug så det finns gott om tid att chilla i hängmattan.

Vad kan du vinna?
Ett finfint kökspaket från Clas Ohlson till ett totalt värde av 3 500 kr. Vad ingår i paketet? En Wilfa blender, en Moccamaster kaffebryggare och en Russell Hobbs brödrost! Inte illa va?

Hur tävlar man?
Skaffa ett Sommarkryss, klura ut den rätta lösningen och motivera med max 20 ord varför just du vill vinna kökspaketet. Skicka den ifyllda talongen/korsordet till:
Galleria Domino, Centrum­ledningen, Repslagaregatan 12, 602 32 Norrköping.
Eller lämna in det i brevlådan märkt med ”Sommarkrysset” på Eventtorget i Galleria Domino.

Tävlingsregler
Tävlingen pågår t.o.m. 31/8 2018. Endast en tävlingstalong per person är tillåtet. Vinnare blir den som lämnat en korrekt lösning och den bästa motiveringen (Centrum-ledningen är jury). Vinnaren kontaktas via e-post eller telefon och presenteras efter avslutad tävling på Dominos Facebook-sida och Instagram. Vinsten hämtas på plats i Galleria Domino, och kan ej bytas mot kontanter eller andra varor. Anställda i Galleria Domino får ej delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste vara 15 år för att få vara med och tävla. Lycka till!