Galleria Dominos Önskedag är tillbaka! 19/2 – 11/3 är det dags att tävla igen!

Handla för minst 300 kr i någon av våra butiker mellan 19 februari och 11 mars, och tävla om en lyxig shoppingdag i Galleria Domino! Vi korar en lycklig vinnare som tillsammans med en vän får njuta av en heldag i lyx och 10 000 kr att spendera. Ja, ni läste rätt! 10 000 kr!

Lördagen 20 mars blir ni mottagna av en värdinna som tillsammans med er går igenom dagen och era förväntningar. Därefter följer shopping, sminkning, lunch, fika och ännu mer tid för lustfylld shopping i Galleria Dominos butiker. Stylade och med välfyllda shoppingkassar avrundas dagen kl 17.00.

När du handlar för minst 300 kr i Galleria Domino får du en tävlingstalong. OBS! Vinnaren ska kunna uppvisa kvitto på detta inköp. Motivera vem du vill ta med dig och varför, och lägg talongen i brevlådan på Eventtorget under tävlingsperioden. Vinnarna utses av en jury. Anställda i Galleria Domino får ej delta i tävlingen. Juryns beslut går inte att överklaga. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten gäller den bestämda lördagen, och hela vinstsumman ska spenderas samma dag.