Galleria Dominos Önskedag är tillbaka! 14/10 – 4/11 är det dags att tävla igen!

Tänk dig en shoppingdag med fika, styling, lunch och 10 000 kr att spendera i gallerians butiker. Visst låter det som en riktig önskedag? Var med och tävla så kanske det blir just du som vinner en heldag i lyx för dig och en vän i Galleria Domino – den generösa gallerian!

Handla för minst 300 kr i någon av Galleria Dominos butiker under perioden 14/10–4/11 så får du en tävlingstalong!

VINSTEN

Vi korar en lycklig vinnare som tillsammans med en vän får njuta av en heldag i lyx med hela 10 000 kr att spendera i gallerian. Lördagen 13 november blir ni mottagna av en värdinna som tillsammans med er går igenom dagen och era förväntningar. Därefter följer shopping, sminkning, lunch, fika och ännu mer tid för lustfylld shopping i Galleria Dominos butiker. Stylade och med välfyllda shoppingkassar avrundas dagen kl 17.00.

TÄVLINGSREGLERNA

För att delta i tävlingen behöver du en tävlingstalong. Den får du i kassan när du handlar för minst 300 kr* i någon av Galleria Dominos butiker under perioden 14/10–4/11. Spara kvittot (vinnaren ska kunna uppvisa kvitto på detta inköp), fyll i talongen och lägg den i brevlådan på ”Eventtorget” mitt i gallerian senast den 4/11 kl 17.00. Vinnaren utses av en jury och meddelas personligen. Anställda i Galleria Domino får ej delta i tävlingen. Juryns beslut går inte att överklaga. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten gäller lördag 13 nov, och hela vinstsumman ska spenderas samma dag.

LYCKA TILL!

Följ oss gärna i sociala medier @galleriadomino och känn #dominoeffekten du också!