Har du både tur och tajming? Då har du chansen att bli en vinnare i tävlingen Turtimmen hos oss på Galleria Domino. Allt du behöver göra är att befinna dig på rätt plats vid rätt tillfälle.

Så här går det till
Turtimmen pågår sön kl 11:00-12:00. Någon gång mellan dessa klockslag, ringer en klocka. Står du i kassan när du hör klockan finns chansen att det blir just du som genom att svara rätt på minst två av tre frågor får de varor du skulle köpa betalda av oss (upp till ett värde av max 500 kr).

ÅRETS DATUM: 29/1, 26/2, 26/3, 30/4, 28/5, 30/7, 27/8, 24/9, 29/10, 26/11

Tävlingens glasklara villkor

– Bara du som handlar något i Galleria Domino under Turtimmen kan vinna.
– Vi betalar de varor du avsett köpa i kassan upp till ett värde av max 500 kr.
– Kostar dina varor mer än 500 kr så betalar du själv mellanskillnaden.
– För att erhålla priset krävs att du låter dig fotograferas och filmas av oss samt att du ger ditt medgivande till att bilden och filmklippet får publiceras tillsammans med ditt namn i Galleria Dominos digitala kanaler (Facebook, Instagram och galleriadomino.se). Materialet kommer bara att användas för att presentera dig som vinnare.
– Är du under 12 år krävs målsmans medgivande för att delta i tävlingen.

Gratis parkering
Alltid gratis parkering på söndagar i P-husen Ankaret, Lyckan och Spiran. Observera att erbjudandet bara gäller ordinarie söndagar och alltså inte på andra röda veckodagar. Välkomna och lycka till!

Turtimmen